Inspiration til haven

Mangler du lamper til udendørs brug, har vi et bredt udvalg af muligheder der med garanti lever op til din smag og dine behov. Vores lamper udfylder mange forskellige formål og i forskellige stilarter. Der er vitterlig noget for enhver smag. Vi tilbyder kvalitets udendørslamper i flere former, farver og størrelser, alle i dansk design. Vi producerer nemlig selv lamperne og garanterer dig fordelagtige priser.

Lamperne er kvalitetstestede, hvilket sikre smukke og elegante udendørslamper med lang levetid. Desuden har vi sørget for at lyskilderne er varm hvid lavvolts LED pærer, der skal give en god, jævn og blød belysning, og samtidig sikre et meget lavt energiforbrug. Lamperne laves i en 12 volts udgave. Der gives 5 års garanti på disse.

Vi kan bl.a. tilbyde dig væghængte lamper, der sørger for ideel lysspredning og optimalt lysudbytte. Ethvert hjem har ydermure, der betyder at man har muligheden for at bruge væglamper. Udendørs væglamper giver en række løsninger, som eksempelvis væglamper med rustik charme i kobber eller det kan være den moderne rustfrit ståldesign. Her finder du også lamper der tager sig godt i dit hjem, både til fordøren og til bagdøren, eller som belysning i garagen.

Eller hvad med vores eksklusive LED spyd bedlamper og LED SANINA XL lamper. Bedlamper og havelamper kan fremhæve flotte detaljer, spændende kontraster og skabe en hyggelig stemning. Desuden kan det forlænge sæsonen og timerne i haven og fremhæve husets ydre rammer. Bedlamper er i særdeleshed en vigtig del af havens indretning og ikke blot en praktisk detalje. Vi anbefaler at du overvejer hvordan du bedst kunne tænke dig lys i haven, der skal give en holdbar løsning og passe ind i miljøet. Man kan nemlig variere belysningen på mange forskellige måder, både i klassisk stil, men også i mere kreative og interessante stilarter.

Fælles for vores udendørslamper og bedlamper er, at det enkle design kan gå til ethvert hjem og enhver stil. Kun fantasien sætter grænser. Kig rundt i vores webshop eller læs mere om vores lamper nederst på siden. Vi er også ved telefonen hvis du måtte have spørgsmål. Du kan med garanti finder noget der passer til netop dig.