Luminiz udendørslamper

OM LUMINIZ UDENDØRSLAMPER

Udendørslamper er en god ting at have enten i haven, ved hoved- eller bagdøren - eller på terrassen, hvor man kan sidde om sommeren, og især om aftenen kan de være yderst praktiske. Udendørslamper kan nemlig være en stor hjælp, hvis man har problemer med at se, hvor man stikker nøglen i døren, når man skal ind en sen aften.

Den helt rigtige udendørslampe er med til at give en hyggelig stemning, når man sidder udenfor og spiser om sommeren. Med en udendørslampe i haven er det muligt at sidde udenfor efter mørkets frembrud for at nyde en kold dessert på en varm sommeraften. Luminiz udendørslamper passer perfekt ind på de fleste terrasser og vægge ved hoved- eller bagdøren, med deres tidsløse design og praktiske materialevalg, samt udmærkede belysningsevne.

Dansk design når det er bedst

Alle Luminiz udendørslamper er blevet designet af den industrielle designer Jørgen Hørup Henriksen, som længe har haft samarbejdet med mange forskellige danske designvirksomheder, og har specialdesignet disse udendørslamper for Luminiz. Derfor er de udendørslamper, du kan finde hos Luminiz unikke i deres specielle design, som lægger vægt på både klassiske og moderne design-elementer.

De er derfor et godt mix af både fortid, nutid og fremtid og kan derfor erklæres tidløse. Derfor passer udendørslamperne også perfekt til den individuelle person og den personlighed og det design som det individuelle hus, og dets have, reflekterer.

Energisparende lys med et flot skær

Men udover at udendørslamperne skal være flotte at kigge på uanset tidspunkt på dagen, så skal de selvfølgelig være gode til at give så bred og god en belysning som muligt, og samtidig så skal de også være gode til at spare på energien - uden at gå på kompromis med kvaliteten af belysningen.

Derfor kommer alle Luminiz’ udendørslamper med en varm hvid LED pære installeret, og denne er en lavvolts pære, hvilket gør, at den bruger meget mindre strøm end så mange andre lyspærer.

Desuden har disse pærer også rigtig lang levetid, og derfor skal LED pærerne til udendørslamperne meget sjældent. Alle Luminiz’ udendørslamper kommer i flere forskellige design og formater, og derfor er det nemt at finde lige præcis den udendørslampe, som du mangler til din have, terrasse eller indkørsel. Dette kan være en havelampe, som skal sidde ved hoveddøren, husnummeret eller stå ved postkassen så det er nemmere for gæster, postbuddet eller familien at komme hen til døren eller frem med posten. Det kan også bare være for at give dit udendørs rum en indbydende atmosfære.

Automatisk lys

De forskellige væglamper, som kan købes hos Luminiz, kan køre på lysstyring og sensorer som gør, at de tænder automatisk, når man kommer tæt på lyset, og dette gør blandt andet at man nemmere kan være opmærksom på trappetrin eller andre uforudsete forhindringer som er tæt på hoved- eller bagdøren. Derudover betyder en styring på udendørslamperne også, at lyset fra lamperne ikke er konstant, men derimod styres lyset så de tænder når der er nogen i nærheden af lamperne. Dette betyder at eventuelle naboer ikke vil være generede af belysningen fra lyset om natten, og dette gør det også nemmere for dig som ejer af lamperne, at trygt stole på at lamperne ikke er til gene for andre. Samtidig sparer du også i forhold til at de skal stå tændt hele natten.

Væglamper og terrasselamper

Væglamperne og terrasselamperne fås i Sanina, samt Sanina XL modellerne, som er designet, så lyset kommer bredest omkring og dækker en størst mulig omkreds. Disse er derfor super gode til at skabe et hyggeligt og afdæmpet udendørslys, som gør det muligt at nyde sene sommeraftener udenfor i en rolig belysning. Terrasselamperne kan snildt stå i et hjørne sammen med en udendørssofa, eller ved et spisebord, og væglamperne kan sidde flot ved en dør, garagen eller en mere aflukket terrasse.

Et smukt udtryk til dit hjem

Men selvom belysning primært vil skulle bruges om aftenen efter mørkets frembrud, så er det stadig en kæmpe fordel, hvis lamperne stadig vil give en flot detalje til haven eller huset, når disse er slukket. Lige præcis Luminiz’ bed lamper, væglamper eller terrasselamper kan tilføje en fantastisk æstetisk detalje til huset og haven, uden at det virker som om, at de tager for meget af opmærksomheden, når disse står tændt. De falder godt ind med både havemøbler og vægge uanset hvilken model og størrelse der vælges.

Alle udendørslamperne er desuden lavet af yderst slidstærke materialer, som holder til alt vejr, og derfor kan de snildt være udenfor hele året - uden at du behøver at bekymre dig om, hvorvidt disse vil tage skade. Disse udendørslamper er designet med bagtanken, at de skal være nemme både at bruge og installere, og derfor kommer de for eksempel allerede med en installeret LED pære, når du køber disse.

Væglamperne kan nemt sættes op på væggen ved siden af en dør eller på garagen, hvad end det er den store eller lille version af væglampen. Derudover så er ledningerne, som hører til udendørslamperne nemme at forholde sig til, da det er på 12 volt, og ledningen snildt kan ligge på jorden slipper du for at bekymre dig om, at hverken børn eller kæledyr skal komme til skade, og de mindre modeller af væglampen kommer med sin egen driver. Sanina XL serien fås ligesom de øvrige produkter også i forskellige størrelser, både i rustfrit stål, eller kobber.

5 års garanti

Alle udendørslamper som sælges hos Luminiz kommer med en 5 års garanti på hele lampen inklusiv LED pærerne, så du kan føle dig helt tryg, når du køber nye bedlamper, væglamper eller terrasselamper hos os.