Luminiz havelamper

Havelamper fra Luminiz er en både fantastisk flot og yderst praktisk tilføjelse til din have, og disse kan vise sig nyttige både i de lune sommeraftener, såvel som i den mørke vintertid. Luminiz havelamper har nemlig mulighed for at give en god stemning i dit udendørs rum, og derfor er de altid med til at tilføre flere gode timer udendørs, selv efter solen er gået ned. Den helt rigtige havelampe kan være en æstetisk tilføjelse, da den kan være med til at fremhæve flotte detaljer og nuancer i plantevæksten, som findes i din have. Desuden er det også en praktisk sikkerhedsforanstaltning, når det er vinter, da der fremhæves usikre overflader, for eksempel is på eventuelle trappetrin og derudover ujævne overflader. Derfor kan det være nyttigt for ikke blot dig som ejer af haven, men også gæster som vil komme på besøg da det både vil være nemmere at finde vej rundt i haven efter mørkets frembrud, men disse kan også være med til at vise vej til for eksempel en dør eller terrasse. Men Luminiz havelamper udfylder ikke blot en lys-funktion om aftenen, men er også et lille æstetisk kunststykke i sig selv. Luminiz designer sådanne havelamper, og så er de egenproducerede, og de er derfor et unikt valg. Disse er designet til at gøre det nemt for dig at installere spyd-havelamper i din have, så det hele vejen igennem er en god oplevelse at have med produkterne at gøre. Havelamperne er designet af Jørgen Hørup Henriksen, og lamperne er lavet med både stil og således, at de passer til alle haver. Der er selvfølgelig flere forskellige modeller, så der dækkes flest mulige stilarter og behov. Især lægges der vægt på at gøre havelamperne særdeles energivenlige, og derfor bliver alle lamperne leveret med lavvolts LED pærer i en varm hvid udgave. LED har en meget lang levetid, og det er derfor muligt at bruge lamperne i længere tid om aftenen med store besparelser i forhold til konventionelle lyskilder. Desuden kan samtlige havelamper også fås i forskellige materialer, så der er altid en type som passer til temaet for din have. Selvom der er god levetid på de havelamper, som du kan købe hos os - hvad end det er bed- eller væg LED udendørslamper , så er de skabt til at give den mest ideelle lysspredning. Især er vores LED havelamper godt kendt for at kaste et jævnt og blødt lys, som passer godt til alle årets sæsoner. Der er kobberhavelamper der patinerer smukt med tiden til de som ønsker et romantisk design, som passer til blomsterbedes mange farver og nuancer. Til de som ønsker et mere moderne udtryk, så findes der havelamper i uforanderligt rustfrit stål, som kan komplimentere det simple men stilrene og veludførte.

Sanina serien..

Er du til et mere klassisk design af dine havelamper, er der Sanina serien til bed eller væg, som er en klassisk lanterne lampe. Denne model vil også passe godt i bede, og den vil stå flot og smukt over blomsterne og kaste et behageligt og afstemt nedadvendt lys på blomsterne hen mod aftenen. Den findes også i XL serien som er den større model i Sanina serien beregnet for fast installation. Begge serier af havelamper er fremstillet i mat uforanderligt rustfrit stål eller kobber, og de passer perfekt til de moderne indretnings og design tendenser. Sanina fås enten individuelt, i en samlet pakke med 3 styks havelamper - eller som suppleringslampe. Det er muligt at serieforbinde med flere lamper så der kan sidde op til 8 lamper på række. Når det kommer til pakken med 3, så er lamperne færdigmonteret, klar til brug inklusiv en gratis 25W/12V driver.

Helena serien..

Er du for eksempel på udkig efter havelamper, som både kan bruges fritstående eller i bed, så kan du vælge mellem flere forskellige modeller havelamper, som giver dig et ganske unikt præg på din have. F.eks. er modellen Helena, et blomster-lignende design, da denne har et hængende ”hoved” ligesom diverse blomster - eksempelvis påskeliljer. Dette gør, at denne passer perfekt til et blomsterbed, og vil gå i et med bedet og virke naturligt placeret. Helena fås enten individuelt, i en samlet pakke med 3 styks havelamper - eller som suppleringslampe. Det er muligt at serieforbinde med flere lamper så der kan sidde op til 12 lamper på række. Når det kommer til pakken med 3, så er lamperne færdigmonteret, klar til brug inklusiv en gratis 25W/12V driver.

Fælles for..

Luminiz bedlamper kan fornuftigt bruges til at belyse havemiljøet, og dekorationer, eller langs kanten til bed, ved et vandbassin med fisk, i indkørslen eller ved de stier som findes i haven og som måske ligger imellem flere mindre terrasser eller et drivhus. Så med tanke på at disse havelamper er en flot tilføjelse til dine omgivelser, ikke kun om aftenen eller natten, men som også i sit udtryk står smukt om dagen, så er Luminiz bedlamper den umikke løsning som passer ind i alle udendørs miljøer, og som samtidig dækker behovet for den bedst mulige belysning i bedste kvalitet, som en tidsløs tilføjelse til enhver have. Du skal derfor heller ikke lade dig diktere af en nedgravet fast installation i jorden som både er dyr, og ødelæggende at udføre i din nuværende haveindretning, men du kan derimod frit ændre lamperne placering som haven udvikler sig.

Sikkerhed og godt naboskab..

Men når det lige præcis kommer til at finde belysning til haven, kan det være vigtigt at lyset ikke konstant er tændt i også i nattetimerne, da dette kan være til gene for naboerne som ellers umiddelbart vil kunne være i stand til at få dit lys ind igennem deres vinduer. Derfor kan det være praktisk at supplere dine Luminiz havelamper med en tidsstyring, evt. med en indbygget bevægelsescensor, så de kun aktiveres når du ønsker det, eller hvis der er bevægelse på området i nærheden af huset. Det gælder selvfølgelig også hvis der er aktivitet af den mere lyssky slags, for så giver lyset også tryghed, uden samtidigt at være til gene for naboerne. Luminiz rådgiver dig gerne om sådanne muligheder.

Slidstærke lamper – du vil kunne nyde år efter år..

Alle Luminiz produkter er i en gennemført kvalitet, og fremstillet så de er yderst slidstærke, de kan holde til både vind, regn, frost og slud, og kan derfor stå ude hele året i rigtigt mange år. Desuden er de også udstyret med en spids ende, som gør, at de nemt stikkes i jorden, og det er muligt at gemme ledningen i græsset eller i beddet. Det gør det også muligt at ændre på lampernes placering uden at en fast installation dikterer deres placering. Lamperne er på 12 volt hvilket ikke udgør nogen fare for hverken mennesker eller dyr, og de står meget stabilt i jorden, der bør derfor ikke frygtes at stærk vind kan ødelægge dem, Desuden så er der fem års garanti på alle udendørslamper fra Luminiz, hvilket også omfatter de monterede LED pærer. Vi er helt igennem service og kvalitetsbeviste, og skulle der ske en skade, så er vi også i stand til at hjælpe dig tilbage til det helt optimale resultat. Dette gælder også hvis du har vores produkter fra tidligere hvor der blev anvendt halogen lyskilder, for så kan du uden problemer konvertere dine lamper til seneste LED teknologi og opnå de mange fordele dette indebærer, uden at skulle anskaffe helt nye lamper, Du finder mere information om dette i vores webshop, eller hvis du kontakter os. Vi er også, men ikke kun en webshop. Vi er altid til rådighed på mail og telefonen, og vi lytter meget gerne til dine ønsker for at sikre at netop din løsning bliver den helt rigtige for dig.

Luminiz havelamper