LUMINIZ er en dansk virksomhed som designer, producerer og sælger en komplet serie af udendørs belysning i bedste kvalitet.

Disse dansk producerede eksklusive lamper til udendørs brug findes i mange varianter, både til indkørslen, på terrassen eller med spyd, som nemt sættes i jorden.

Designet giver ideel lysspredning og optimalt lysudbytte. Lys giver en ekstra dimension og flere gode timer i haven. LED rummer desuden en række ekstra fordele.

Små og kompakte LED pærer, 10-20 gange længere holdbarhed og 80-90 % el besparelse i forhold til Halogen og glødetrådspærer, fuldt lys i hele levetiden, klarere lys og bedre farvegengivelse.

Designet af industriel designer Jørgen Høup Henriksen, der gennem tiden har samarbejdet med en lang række danske design virksomheder.
Produkterne er udført i mat børstet uforanderligt rustfrit stål eller kobber der patinerer smukt med tiden.

"Når tusmørket sænker sig, giver lyset liv. Og lys fremhæver havens flotte detaljer, fremkalder spændende kontraster og skabe stemning. Udendørs lys skaber et udendørs rum. Det forlænger sæsonen og timerne i haven, og er med til at fremhæve husets ydre rammer. Derfor er lys en vigtig del af havens indretning og husets udsmykning, og ikke bare en praktisk detalje. Dette er baggrunden for udviklingen af LUMINIZ Design udendørslamper. Her bliver lyset og lamperne en del af havens og husets udsmykning."

Designer: Jørgen Høup Henriksen